חזה עוף ממולא ברוטב שמנת מרסלה
חזה עוף ממולא עם רוטב שמנת Marasala עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תרד תינוק, פלפל, יין marsala, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 51 דקות. נסו גבינת שמנת ממולאת חזה עוף, גבינת שמנת - & - פסטו-חזה עוף ממולא, ו פסטו וגבינת שמנת ממולאים חזה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ושאלות; מבשלים 6 דקות.
מוסיפים תרד ופטרוזיליה; מבשלים 1 דקה.
מעבירים לקערה. מערבבים פירורי לחם, ביצה לבן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל. מסדרים חזה עוף בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר.
תערובת פטריות כפית על מרכז חזה עוף.
להפשיל ומאובטח עם מרים מעץ. לדלות חזה עוף בקמח, להתנער עודף.
נגב את המחבת עם מגבות נייר.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני-גבוה; מוסיפים עוף. לבשל 5 דקות, פונה לעתים קרובות, עד השחמה.
מעבירים עוף לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 13 דקות או עד הסוף.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 2 דקות מעל חום בינוני, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מערבבים יחד רוטב שמנת, מרק וחלב; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה. מערבבים במיץ לימון.
הסר מרים עץ מן העוף; לחתוך לפרוסות בעובי 1 אינץ'. רוטב כפית על צלחות הגשה; לארגן עוף על רוטב.