חזה עוף מצופה חרדל Panko
אם יש לכם רוזמרין, חמאה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: חזה עוף מצופה בעשב חרדל, חזה עוף מצופה פקאן ופנקו, ו פנקו מצופה דבש חרדל עוף מכרזים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות. לשפשף חזה עוף בקלילות עם שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
שלב 2 כפות חמאה עם חרדל; להזמין 2 כפיות לרוטב. ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה; מערבבים עם פירורי לחם ורוזמרין, ומתבלים עם מלח pepper.In מחבת גדולה, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. צרוב עור עוף בצד למטה עד פריך, על 5 דקות.
הסר מהחום. למרוח עם תערובת חרדל, ומפזרים פירורי לחם. הפעל את צד העור למעלה; החל תערובת חרדל ופירורי לחם.
העברת מחבת לתנור, וצלי עד העוף מבושל דרך העליון הוא חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים מלאי ושמנת למחבת מעל חום בינוני, ומערבבים עם כף עץ עד שמנת מופחת 3/4 כוס, על 3 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בתערובת חרדל שמורה. מסננים דרך מסננת בסדר, ומגישים עם עוף.