קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות62
מגזין

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ויוקון מחית זהב וכרובית

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ויוקון מחית זהב וכרובית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אסייתי. נסו להכין בבית חזה עוף עם קלמנטינות, צ'ילה של ציפורים תאילנדיות ומחית יוקון זהב וכרובית. מתכון ללא גלוטן זה משרת 1 . מנה אחת מכילה 1671 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 111 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת תפוחי אדמה מזהב יוקון, חמאה, חומץ יין אדום ו -3 קלמנטינות גדולות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. ציון זה מצוין. סלריאק ויוקון זהב טהור, פוראסה של תפוחי אדמה יוקון זהב עם פרמזן, ו מחית יוקון זהב ושומר עם חמאת רוזמרין דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: טחנת מזון
2
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מייבשים את חזה העוף במגבת נייר. מצפים תבנית מטגנת בינונית בשמן זית, ומניחים על אש בינונית-גבוהה. כאשר המחבת חמה, מפזרים את העור של העוף בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן מניחים בצד העור למטה לתוך המחבת. מבשלים עד שהעור מזהיב ופריך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים את הצד הנגדי של השד במלח, ואז הופכים את העוף וממשיכים לבשל עד לבישול, עוד 5 עד 6 דקות. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את האש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים את השד לתבנית, אוהל רופף בנייר כסף ומכניסים לתנור עד לסיום הרוטב ואתם מוכנים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוציאים את עודפי השמן מהתבנית לפני שחוזרים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את מיץ הקלמנטין, סופרימי הקלמנטין והחומץ, מגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מערבבים פנימה את הטימין והצ ' ילי ונותנים לנוזל להפחית בחצי לפני ששופכים פנימה את ציר העוף וקורט מלח. ממשיכים לבשל עד שהציר ירד. טועמים את הרוטב, מוודאים שהוא טעים, ואז מסירים את גבעול הטימין ומתבלים בעוד מלח, במידת הצורך. הרוטב צריך להיות סמיך ומעט שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ClementineClementine
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הניחו את מחית הזהב והכרובית של יוקון בתחתית הצלחת, ואז פורסים את חזה העוף ומניפים את הפרוסות מעל. כף מעט מהרוטב על העוף ומסביבו, ומקשטים בקלמנטינות העליונות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ClementineClementine
תפוח אדמה זהב יוקוןתפוח אדמה זהב יוקון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
חצוי את תפוחי האדמה ואז חתוך כל חצי ל -6 עד 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
10
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מספיק כדי להכיל גם את הכרובית, ואז מכסים את תפוחי האדמה ב -2 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מפזרים בנדיבות מלח (זה צריך לטעום כמו האוקיינוס) ומביאים לרתיחה. לאחר שהמים רותחים כ -10 דקות, מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
הביאו את השמנת לצריבה בסיר קטן. בינתיים העבירו את תפוחי האדמה והכרובית דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מוסיפים כמחצית מהקרם החם ו -1 / 2 מהחמאה, ומערבבים בכוונה עד לאיחוד יסודי. חזור על תהליך זה עם יתרת השמנת והחמאה עד להטמעה. טועמים לתיבול (כנראה שתצטרכו להוסיף מלח), ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

תאילנדי עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
עדינות מונעת פירות מסומנת בפרחים עדינים בריסלינג שנקטף מאוחר. תווים של אפרסק כרם, אשכולית, לימון עסיסי ופסיפלורה בשלה מתאחדים על חיך קרמי ומרוכז עשיר במלון וקליפת לימון מסוכרת. החלפה מדהימה של חומציות עסיסית ומתיקות שכבתית יחד יוצרים שלם מוכן לחלוטין. הגימור הארוך והעסיסי ורמז הבציר הפנטסטי לעתיד יפה שעוד יבוא.