חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ויוקון מחית זהב וכרובית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אסייתי. נסו להכין בבית חזה עוף עם קלמנטינות, צ'ילה של ציפורים תאילנדיות ומחית יוקון זהב וכרובית. מתכון ללא גלוטן זה משרת 1 . מנה אחת מכילה 1671 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 111 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת תפוחי אדמה מזהב יוקון, חמאה, חומץ יין אדום ו -3 קלמנטינות גדולות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. ציון זה מצוין. סלריאק ויוקון זהב טהור, פוראסה של תפוחי אדמה יוקון זהב עם פרמזן, ו מחית יוקון זהב ושומר עם חמאת רוזמרין דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
מייבשים את חזה העוף במגבת נייר. מצפים תבנית מטגנת בינונית בשמן זית, ומניחים על אש בינונית-גבוהה. כאשר המחבת חמה, מפזרים את העור של העוף בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן מניחים בצד העור למטה לתוך המחבת. מבשלים עד שהעור מזהיב ופריך, 4 עד 6 דקות.
מפזרים את הצד הנגדי של השד במלח, ואז הופכים את העוף וממשיכים לבשל עד לבישול, עוד 5 עד 6 דקות. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את האש.
מעבירים את השד לתבנית, אוהל רופף בנייר כסף ומכניסים לתנור עד לסיום הרוטב ואתם מוכנים לצלחת.
מוציאים את עודפי השמן מהתבנית לפני שחוזרים על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את מיץ הקלמנטין, סופרימי הקלמנטין והחומץ, מגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מערבבים פנימה את הטימין והצ ' ילי ונותנים לנוזל להפחית בחצי לפני ששופכים פנימה את ציר העוף וקורט מלח. ממשיכים לבשל עד שהציר ירד. טועמים את הרוטב, מוודאים שהוא טעים, ואז מסירים את גבעול הטימין ומתבלים בעוד מלח, במידת הצורך. הרוטב צריך להיות סמיך ומעט שמנמן.
הניחו את מחית הזהב והכרובית של יוקון בתחתית הצלחת, ואז פורסים את חזה העוף ומניפים את הפרוסות מעל. כף מעט מהרוטב על העוף ומסביבו, ומקשטים בקלמנטינות העליונות.
חצוי את תפוחי האדמה ואז חתוך כל חצי ל -6 עד 8 חתיכות.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מספיק כדי להכיל גם את הכרובית, ואז מכסים את תפוחי האדמה ב -2 סנטימטרים של מים.
מפזרים בנדיבות מלח (זה צריך לטעום כמו האוקיינוס) ומביאים לרתיחה. לאחר שהמים רותחים כ -10 דקות, מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים במזלג.
הביאו את השמנת לצריבה בסיר קטן. בינתיים העבירו את תפוחי האדמה והכרובית דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מוסיפים כמחצית מהקרם החם ו -1 / 2 מהחמאה, ומערבבים בכוונה עד לאיחוד יסודי. חזור על תהליך זה עם יתרת השמנת והחמאה עד להטמעה. טועמים לתיבול (כנראה שתצטרכו להוסיף מלח), ומגישים חם.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
תאילנדי עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס]()
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
עדינות מונעת פירות מסומנת בפרחים עדינים בריסלינג שנקטף מאוחר. תווים של אפרסק כרם, אשכולית, לימון עסיסי ופסיפלורה בשלה מתאחדים על חיך קרמי ומרוכז עשיר במלון וקליפת לימון מסוכרת. החלפה מדהימה של חומציות עסיסית ומתיקות שכבתית יחד יוצרים שלם מוכן לחלוטין. הגימור הארוך והעסיסי ורמז הבציר הפנטסטי לעתיד יפה שעוד יבוא.