קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

חזה עוף פיאסטה עם עגבניות-סלסה אבוקדו

חזה עוף פיאסטה עם עגבניות-סלסה אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף פיאסטה עם עגבניות אבוקדו Salsan. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו אבוקדו, בצל ירוק, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: חזה עוף עם סלסה אבוקדו, עגבניות ומלפפון, חזה עוף עם סלסה אבוקדו, עגבניות ומלפפון, ו חזה עוף מסקיט עם סיד-סלסה אבוקדו.

הוראות

1
בכוס בינונית או קערת פלסטיק, לערבב בעדינות את כל מרכיבי סלסה. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בינתיים, מניחים עוף בכוס רדודה או צלחת פלסטיק. בקערה קטנה, לערבב 1/4 כוס מיץ ליים, 1/4 כוס שמן, כמון ומלח; לשפוך על עוף. מכסים ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
תנור חום ל 191°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים עוף, צד עור למעלה, במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים מרינדה על עוף. לכסות ולאפות 30 דקות. לחשוף ולאפות 20 עד 30 דקות יותר, צחצוח מדי פעם עם מרינדה, עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (170F).
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
ב 10 אינץ ' מחבת, חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה עד חם. קוק רצועות טורטייה בשמן 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים עוף עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
8
מגישים עם רצועות טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבוקדו בינוני, מגולגל, מקולף וקצוץאבוקדו בינוני, מגולגל, מקולף וקצוץ907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף עצם - in (אודותחזה עוף עצם - in (אודות48-inchsטורטיות קמח (8 אינץ'), לחתוך לחצי, ואז לחתוך לרצועות 1/2 אינץטורטיות קמח (8 אינץ'), לחתוך לחצי, ואז לחתוך לרצועות 1/2 אינץ1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק בינוני, פרוסבצל ירוק בינוני, פרוס1(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון2(יכול להיות או להרחיק)צ'ילי jalapeño קצוץ דקצ'ילי jalapeño קצוץ דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 תות, קלוף1 תות, קלוף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 תות, קלוף1 תות, קלוף0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות בינוניות, זרע וקצוץעגבניות בינוניות, זרע וקצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.