חזה עוף פייר
חזה עוף פייר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם זרעי סלרי, חמאה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. . מתכונים דומים: אלסקה אפויה סנט פייר, Pierre Hermé Mogador Macaron, ו שוקולד Éclairs של פייר Hermé.
הוראות
בצלחת רדודה או קערה, לשלב קמח, 1/2 כפית מלח ופלפל שחור טחון. חזה עוף מעיל עם תערובת קמח. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני ועוף חום מכל הצדדים.
הסר ממחבת, ולנקז על מגבות נייר.
באותו מחבת, לשלב את העגבניות, מים, סוכר חום, חומץ ורוטב ווסטרשייר. מתבלים במלח, אבקת צ ' ילי, חרדל, זרעי סלרי, שום ורוטב פלפל חריף. מביאים לרתיחה; מפחיתים את החום, ומחזירים את העוף למחבת. כיסוי, ומבשלים במשך 35 עד 40 דקות, או עד עוף הוא מכרז, כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.