קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

סלמי רוזטות

סלמי רוזטות
אם יש לך בערך 20 דקות לבלות במטבח, סלמי רוזטות יכול להיות עצום ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 24. זה הר ד ' אובר יש 92 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שילוב של, צלפים, סלמי גנואה מעדנייה-מעדנייה, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 31%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: רוזטות, רוזטות, ו רוזטות תפוחי אדמה.

הוראות

1
שלבו גבינת שמנת, גבינת פרמזן, צלפים ובזיליקום, ערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2
מורחים 1 כפית תערובת גבינה מעל מרכז כל פרוסת סלמי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מניחים עגבנייה אחת במרכז הגבינה. אוספים סלמי סביב גבינה ועגבנייה, יוצרים שושנה ולוחצים קלות כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מגישים מיד או מכסים ומכניסים למקרר עד 24 שעות לפני ההגשה לאורחים.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
לנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
לנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
הצבע המבריק של בלק לייבל מזכיר את גווני הקש האופייניים של פינו נואר, עם נצנוצים של ענבר. הוא תוסס בחליל, עם זרם דק של בועות מתמשכות. ניחוחותיו הטריים משלבים את הרושם של חיוניות וריחות באביב, יחד עם רמזים של טוסט ודבש. על החיך, זרי פירות בשלים והדרים יוצרים תחושה של שפע ועם זאת קלילות.