חזה עוף צלוי וארטישוק ירושלמי
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, עלי טימין, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו ארטישוק ירושלמי ועוף צלוי, סקווש צלוי בעשב וארטישוק ירושלמי, ו טווס צלוי, ארטישוק ירושלמי Truffled ובולנג'רה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. לשפשף חזה עוף מכל הצדדים עם 1 כף שמן זית. ואז בעדינות מתבלים אותם במלח ופלפל.
מניחים עוף לתוך מחבת צלייה צדדית רדודה או מחבת גיליון רול ג ' לי. מסדרים את העוף בשכבה אחת משאיר כמה שיותר מקום בין כל שד ככל האפשר. הגדר בצד
תקרעי את אחד הלימונים לרצועות ארוכות. תקרעי את הלימון השני עם פומפיה עדינה כמו מיקרו-מישור. תפריד בין התיבות ותניח אותן בצד. מיץ שני לימונים לתוך קערה קטנה ושמה אותו בצד.
שלב את הרצועות של גרידת לימון, שיני שום שלמות, ארטישוק ירושלמי, שאלוט חצוי, ו 2 כפות של עלי הקורנית.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית מתבלים היטב עם יותר מלח ופלפל.
יוצקים את התערובת על העוף, זורק כמו שאתה הולך עד שכל העוף מצופה היטב.
צולים את העוף עד חום זהוב, כ -40 דקות.
בזהירות להסיר את העוף החם מהתנור, ולהוסיף את מיץ לימון שמורות, יין, וזיתים. המחבת יהיה לרחוש, כל כך מהר לגרד את כל חתיכות חום פריך ו deglaze, כמו גם אתה יכול עם העוף עדיין במחבת. לפזר את קוביות חמאה חתוכות לקוביות בכל רחבי המחבת.
להחזיר את המחבת לתנור, ולבשל 10-15 דקות נוספות עד שהרוטב התעבה מעט.
מוציאים את העוף מהתנור ומעבירים הכל למגש גדול.
מקשטים עם גרידת לימון מגוררת הנותרים ומגישים חם