חזיר & אטריות מוקפץ
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חזיר ואטריות מוקפץ, חזיר מוקפץ עם קיני אטריות, ו חזיר וקימצ'י אטריות מערבבים ומטגנים.
הוראות
שים את אטריות האורז בקערה ושופכים מעל מספיק מים רותחים כדי לכסות, לעטוף עם סרט נצמד ולספוג במשך 10 דקות. בינתיים, מחממים ווק גדול או מחבת ומתפוררים בבשר הטחון. מטגנים יבש עם כמה תיבול, לשבור אותו עם מזלג או כף עץ עבור 7-10 דקות עד השחמה. לזרוק את בצל האביב וגזר ומבשלים 2 דקות יותר.
מערבבים את רוטב הסויה, סוכר, חומץ ומיץ ליים.
מסננים את האטריות, מוסיפים למחבת וחמים דרך.
יוצקים את הרוטב, העליון עם עשבי תיבול ומגישים.