חזיר אוסובוקו
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, גזר קצוץ קטן, סלרי קצוץ קטן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו אוסובוקו, כמעט אוסובוקו, ו אוסובוקו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
לטפטף את השוקיים עם השמן ומפזרים את תערובת המלח והפלפל, להבטיח את התיבול הוא אפילו. לאחר מכן, מניחים את שאנקס, mirepoix (גזר, סלרי, בצל), 2 כוסות בשר עגל ויין אדום במחבת צלייה. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור במשך 2 שעות.
לאחר בישול, להסיר מהתנור ולהסיר את השוקיים מן המניה הבוערת. לאחר מכן, יוצקים את המניה מבוימת דרך מסננת לתוך סיר בינוני.
לאחר מכן, לחמם את המניה רווי הנותרים 2 כוסות בשר עגל על חום בינוני ומבשל איטי. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום ומערבבים את החמאה כדי לסיים.
מגישים עם ירקות עונתיים או פסטה.