חזיר אפוי עם זיגוג סוכר חום בלסמי
חזיר אפוי עם זיגוג סוכר חום בלסמי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דובדבנים maraschino, חומץ סיידר, חרדל הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו חזיר אפוי עם זיגוג סוכר חום בלסמי, לבישול איטי חזיר סוכר חום מותן עם זיגוג בלסמי, ו חזיר אפוי עם זיגוג חזיר סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר, צד שומן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר ואינו נוגע עצם או לנוח בשומן. מכסים באופן רופף ואופים 1 שעה 15 דקות עד 2 שעות 15 דקות או עד מדחום קורא 57° (13 עד 17 דקות לכל פאונד).
כ -20 דקות לפני חזיר נעשה, להסיר מהתנור.
מערבבים סוכר חום, חומץ וחרדל; טפיחה או מברשת על בשר חזיר.
לכסות את החזיר באופן רופף ולתת לעמוד על 10 דקות או עד מדחום קורא 60°.
מקשטים עם פרוסות תפוז ודובדבנים.