חזיר וכרוב כבוש עם תפוחי אדמה
חזיר וכרוב כבוש עם תפוחי אדמה דורש כ 5 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 600 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם עלי דפנה, זרעי קימל, כרוב כבוש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלי חזיר עם כרוב כבוש ובטטה, צלע חזיר מעושן עם כרוב כבוש, תפוחי אדמה ורסק תפוחים, ו חזיר, כרוב כבוש ובטטה-סיר לחץ.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הכרוב הכרוב, הבצל, התפוחים, סירופ התירס, עלי הדפנה, הקימל והפלפל. כף חצי ל -5 קילו. סיר איטי; למעלה עם תפוחי אדמה.
צולים צלעות חזיר 6 אינץ'. מהאש למשך 3-4 דקות מכל צד או עד להשחמה; מניחים מעל תפוחי אדמה. כף תערובת כרוב כבוש שנותרה על חזיר.
מכסים ומבשלים על גבוה במשך שעה 1. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים 4-5 שעות יותר או עד שהבשר רך. מחק עלי דפנה.