קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

חזיר וכרוב כבוש עם תפוחי אדמה

חזיר וכרוב כבוש עם תפוחי אדמה
חזיר וכרוב כבוש עם תפוחי אדמה דורש כ 5 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 600 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם עלי דפנה, זרעי קימל, כרוב כבוש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלי חזיר עם כרוב כבוש ובטטה, צלע חזיר מעושן עם כרוב כבוש, תפוחי אדמה ורסק תפוחים, ו חזיר, כרוב כבוש ובטטה-סיר לחץ.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הכרוב הכרוב, הבצל, התפוחים, סירופ התירס, עלי הדפנה, הקימל והפלפל. כף חצי ל -5 קילו. סיר איטי; למעלה עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
זרעי קימלזרעי קימל
לשימור,לשימור,
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
צולים צלעות חזיר 6 אינץ'. מהאש למשך 3-4 דקות מכל צד או עד להשחמה; מניחים מעל תפוחי אדמה. כף תערובת כרוב כבוש שנותרה על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
מכסים ומבשלים על גבוה במשך שעה 1. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים 4-5 שעות יותר או עד שהבשר רך. מחק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות