חזיר וכרוב כיסים: Bracciole di Maiale
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו כיסי חזיר וכרוב, Maiale Ubriaco (חזיר "שיכור"), ו Spalla Di Maiale (צלעות חזיר עם כרוב טוסקנה) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
חותכים את הכרוב לתוך סרטים 2 אינץ'.
מוסיפים את הכרוב למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, כ 6 דקות.
לנקז היטב ולהניח בצד להתקרר.
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית עד שהיא חמה אך לא מעשנת.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד רך על 5 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה, זרעי שומר, כרוב מבושל פתיתי צ ' ילי, ואז לזרוק לערבב ולהסיר מהחום.
הנח את חתיכות החזיר החוצה שטוח על לוח ומתבלים היטב עם מלח. מחלקים את תערובת הכרוב על 4 חתיכות לקפל את החלקים על מנת ליצור כיס, לסגור ולאבטח עם קיסמים.
חום 4 כפות שמן זית כתית נוספת עוד 12 עד 14 אינץ ' מחבת סאוט על חום בינוני.
מניחים את כיסי החזיר במחבת ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים.
מוסיפים את היין, מנמיכים את החום בינוני נמוך ומבשלים 10 דקות.
הסר את החזיר לצלחת, לסובב את שמן הזית הנותר לתוך המחבת, להוסיף פטרוזיליה קצוצה לנוזל, לשפוך על הכיסים ולהגיש.