צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר חזיר ומרק Hominy יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שום, בצל, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. נסו Sango o Cus-Cus (חזיר, תפוחי אדמה ומרק Hominy), בשר חזיר והומני במרק צ'ילי אדום / תבשיל, ו Posole (מרק מקסיקני עם חזיר hominy) (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. בנדיבות בשר חזיר העונה עם מלח ופלפל. כאשר שמן מנצנץ, בשר חום מכל הצדדים, על 7 דקות בסך הכל. להפחית את החום בינוני, להוסיף בצל ושום ו sauté, ערבוב מעת לעת, עד שהם מתחילים לרכך, על 4 דקות.
הסר מרק מהתנור ולהעביר בשר חזיר ממרק למגש כדי להתקרר. כאשר חזיר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר להשליך כל שומן או סחוס. מסננים מרק ולהחזיר נוזל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה