חזיר חג עם ריזלינג וחרדל
חזיר חג עם ריזלינג וחרדל נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 63 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, מלח נרפא, כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: חזיר חג עם ריזלינג וחרדל, Coq au ריזלינג, ו Coq Au ריזלינג.
הוראות
מסדרים מתלה ברמה הנמוכה ביותר של תנור;מחממים ל 149°. משאיר שומן שלם, removeouter רינד מרוב בשר חזיר, משאיר aband סביב קצה עצם השוק.ציון תשבץ שומן (לא לחתוך בשר) על גבי בשר חזיר עם חתכים מקבילים מרווחים 1/2"זה מזה.
מניחים חזיר במחבת צלייה גדולה.מרתיחים 1 כוס ריזלינג ו 7 כוסות מים asaucepan במשך 5 דקות.
אופים בשר חזיר, רווי בפנג ' וקים מדי פעם, עד שמד מדי קריאה מיידי הוכנס למרכז המרגסטרים 43°, 2 1/2-3 שעות.
בינתיים, להמיס חמאה mediumskillet על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט וזרעי קורנית; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, untilshallots הם רכים מאוד, על 10 דקות.
הסר מחבת מהחום; מערבבים בשרירה1 כוס ריזלינג. חזור לתנור. Increaseheat בינוני-גבוה, להביא לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 1/4 כוס, about8 דקות.
הסר את ענפי הקורנית ותערובת מעבירים למעבד מזון.
עלי Addthyme, חרדל, דבש, פלפל, ומלח. תהליך עד מעורבב היטב.
הסר מחבת מהתנור ו increaseheat ל 350 ° F. באמצעות מברשת מאפה, להפיץ
תערובת ריזלינג על ירך חזיר. להחזיר תנור פנטום ואופים בשר חזיר, tenting עם בראונינג foilif מהר מדי, עד internaltemperature רושם 57° ו קרום isgolden חום, 15-30 דקות.
להעביר בשר חזיר למגש גדול.
תן מנוחה במשך 30 דקות לפני גילוף. מיצי שומן רזים, מחממים ויוצקים מיצים לתוך קנקן אמדיום; לשרת לצד.