קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

חזיר חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין

חזיר חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין
ירך חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 363 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור חג המולד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ים, ירך חזיר במרכז לחתוך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 55%, המנה הזו די טובה. נסו חזיר חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין, חלצי חזיר בניחוח רוזמרין ממולאים בשום קלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ו מורטדלה-חלצי חזיר ממולאים עם תפוחי אדמה קלויים ברוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים חמוציות בקערה קטנה; יוצקים 1/2 כוס מיץ חמוציות על פירות יער, ומשרים 10 דקות או עד שהפירות מעט שמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
חמוציותחמוציות
פירות יערפירות יער
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מסננים, במידת הצורך.
4
לקצץ ירך חזיר של שומן עודף; לשטוף וללטף יבש. חריץ 1 סוף ירך חזיר עם קצה סכין קטנה לעשות חתך 1/2 אינץ'. השתמש פלדת חידוד או ידית של כף עץ לעשות מנהרה בתוך מרכז ירך חזיר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
סכיןסכין
5
לשלב חמוציות 1 כף רוזמרין; תערובת דברים למטה מנהרה, באמצעות ידית כף לדחוף דרך מרכז. אם הידית אינה ארוכה מספיק כדי לעבור את כל הדרך, דברים משני הקצוות. לשפשף ירך חזיר עם 1 כף שמן זית, הנותרים 1 כף רוזמרין, טימין, מלח ים, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
שמן זיתשמן זית
ירך חזירירך חזיר
רוזמריןרוזמרין
מלח יםמלח ים
פלפלפלפל
טימיןטימין
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
6
מחממים את יתרת 1 כף שמן זית עם חמאה במחבת צלייה כבדה או במחבת גדולה עם תנור על אש בינונית. קולים חלצי חזיר, באופן שווה מכל הצדדים, 7 עד 8 דקות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ירך חזירירך חזיר
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
להוסיף יציאת שנותר 1 כוס חמוציות מיץ; להביא לרתיחה נמוכה, גירוד כל חום ביטים מתחתית של פאן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים בחום של 350, מתבשלים מספר פעמים, 40 עד 45 דקות או עד שמדחום בשר המוחדר למרכז חזיר רושם 15
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
9
מוציאים חזיר מהתנור ומניחים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
תנו לנוח, מכוסה ברפיון, 10 עד 15 דקות. (חזיר ימשיך לבשל.)
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
11
הסר חזיר להגשת מגש.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
12
מקציפים יחד קורנפלור ו 1 כפית מחבת טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
13
מחממים את טפטופי המחבת שנותרו על אש בינונית במחבת צלייה כבדה או במחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
14
מקציפים בתערובת עמילן תירס. מביאים לרתיחה, מטאטאים כל הזמן; להרתיח 1 דקה. כף מעל חזיר ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף