קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

חזיר חזיר עטוף בייקון עם בטטות מזוגגות לימון

חזיר חזיר עטוף בייקון עם בטטות מזוגגות לימון
בייקון-עשב עטוף פילה חזיר עם בטטות מזוגגות לימון נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 268 גרם שומן, ובסך הכל של 3013 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון, שמן זית, גרידת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חזיר חזיר עטוף בייקון מזוגג מייפל, משמש בייקון מזוגג עטוף פילה חזיר קייג'ון, ו חזיר חזיר מזוגג עם אגסים מקורמלים ובטטות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים שום ברמקין קטן, מזלפים 1 כף שמן זית ועוטפים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים עד לריכוך, כ-45 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט בשר שום מן הראש לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מסדרים את המכרז על משטח העבודה. משפשפים את החלק העליון של כל פילה עם 1/2 מהשום הקלוי ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מערבבים יחד את עשבי התיבול ומפזרים מחצית מהתערובת על השום על כל פילה. עוטפים 6 רצועות בייקון סביב כל פילה וקושרים בייקון במקום עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מחממים שמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. צורבים את המכרז עד להזהבה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את המכרז הצרוב לתבנית צלייה בינונית; מכניסים לתנור ומבשלים לאלילות בינונית בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מעבירים את המכרז לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הסר את החוט לפני הגילוף.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
11
שלב מיץ, סוכר וגרידה במחבת קטנה שאינה תגובתית וצמצם ל 1/2 כוס. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.זורקים בטטות בשמן וצולים במחבת גדולה חסינת תנור. צולים עד להזהבה קלה ופשוט מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים על מבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את הזיגוג לתפוחי האדמה וזורקים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
קולים תפוחי אדמה עד שכולם מזוגגים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם