קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

חזיר חזיר עטוף בייקון עם בטטות מזוגגות לימון

חזיר חזיר עטוף בייקון עם בטטות מזוגגות לימון
בייקון-עשב עטוף פילה חזיר עם בטטות מזוגגות לימון נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 268 גרם שומן, ובסך הכל של 3013 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון, שמן זית, גרידת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חזיר חזיר עטוף בייקון מזוגג מייפל, משמש בייקון מזוגג עטוף פילה חזיר קייג'ון, ו חזיר חזיר מזוגג עם אגסים מקורמלים ובטטות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים שום ברמקין קטן, מזלפים 1 כף שמן זית ועוטפים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
אופים עד לריכוך, כ-45 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט בשר שום מן הראש לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מסדרים את המכרז על משטח העבודה. משפשפים את החלק העליון של כל פילה עם 1/2 מהשום הקלוי ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מערבבים יחד את עשבי התיבול ומפזרים מחצית מהתערובת על השום על כל פילה. עוטפים 6 רצועות בייקון סביב כל פילה וקושרים בייקון במקום עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מחממים שמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. צורבים את המכרז עד להזהבה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים את המכרז הצרוב לתבנית צלייה בינונית; מכניסים לתנור ומבשלים לאלילות בינונית בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מעבירים את המכרז לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הסר את החוט לפני הגילוף.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
11
שלב מיץ, סוכר וגרידה במחבת קטנה שאינה תגובתית וצמצם ל 1/2 כוס. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.זורקים בטטות בשמן וצולים במחבת גדולה חסינת תנור. צולים עד להזהבה קלה ופשוט מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים על מבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיפים את הזיגוג לתפוחי האדמה וזורקים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
קולים תפוחי אדמה עד שכולם מזוגגים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®