קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

חזיר חזיר עטוף בייקון עם בטטות מזוגגות לימון

חזיר חזיר עטוף בייקון עם בטטות מזוגגות לימון
בייקון-עשב עטוף פילה חזיר עם בטטות מזוגגות לימון נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 268 גרם שומן, ובסך הכל של 3013 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון, שמן זית, גרידת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חזיר חזיר עטוף בייקון מזוגג מייפל, משמש בייקון מזוגג עטוף פילה חזיר קייג'ון, ו חזיר חזיר מזוגג עם אגסים מקורמלים ובטטות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים שום ברמקין קטן, מזלפים 1 כף שמן זית ועוטפים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים עד לריכוך, כ-45 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט בשר שום מן הראש לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מסדרים את המכרז על משטח העבודה. משפשפים את החלק העליון של כל פילה עם 1/2 מהשום הקלוי ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מערבבים יחד את עשבי התיבול ומפזרים מחצית מהתערובת על השום על כל פילה. עוטפים 6 רצועות בייקון סביב כל פילה וקושרים בייקון במקום עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים שמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. צורבים את המכרז עד להזהבה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים את המכרז הצרוב לתבנית צלייה בינונית; מכניסים לתנור ומבשלים לאלילות בינונית בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים את המכרז לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הסר את החוט לפני הגילוף.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
11
שלב מיץ, סוכר וגרידה במחבת קטנה שאינה תגובתית וצמצם ל 1/2 כוס. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.זורקים בטטות בשמן וצולים במחבת גדולה חסינת תנור. צולים עד להזהבה קלה ופשוט מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים על מבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את הזיגוג לתפוחי האדמה וזורקים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
קולים תפוחי אדמה עד שכולם מזוגגים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים