חזיר חזיר עטוף בייקון עם בטטות מזוגגות לימון
בייקון-עשב עטוף פילה חזיר עם בטטות מזוגגות לימון נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 268 גרם שומן, ובסך הכל של 3013 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון, שמן זית, גרידת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חזיר חזיר עטוף בייקון מזוגג מייפל, משמש בייקון מזוגג עטוף פילה חזיר קייג'ון, ו חזיר חזיר מזוגג עם אגסים מקורמלים ובטטות.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מניחים שום ברמקין קטן, מזלפים 1 כף שמן זית ועוטפים בנייר כסף.
אופים עד לריכוך, כ-45 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט בשר שום מן הראש לתוך קערה קטנה.
מסדרים את המכרז על משטח העבודה. משפשפים את החלק העליון של כל פילה עם 1/2 מהשום הקלוי ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים יחד את עשבי התיבול ומפזרים מחצית מהתערובת על השום על כל פילה. עוטפים 6 רצועות בייקון סביב כל פילה וקושרים בייקון במקום עם חוט מטבח.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מחממים שמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. צורבים את המכרז עד להזהבה מכל הצדדים.
מעבירים את המכרז הצרוב לתבנית צלייה בינונית; מכניסים לתנור ומבשלים לאלילות בינונית בערך 8 עד 10 דקות.
מעבירים את המכרז לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות.
שלב מיץ, סוכר וגרידה במחבת קטנה שאינה תגובתית וצמצם ל 1/2 כוס. הניחו בצד.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.זורקים בטטות בשמן וצולים במחבת גדולה חסינת תנור. צולים עד להזהבה קלה ופשוט מבושלים.
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים על מבער על אש בינונית.
מוסיפים את הזיגוג לתפוחי האדמה וזורקים לציפוי אחיד.
קולים תפוחי אדמה עד שכולם מזוגגים.