חזיר חמוץ מתוק יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 624 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, רוטב סויה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב cornflour אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר דובדבן ומשמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: חזיר חמוץ מתוק, חזיר חמוץ מתוק, ו חזיר חמוץ מתוק.
הוראות
1
מערבבים את המרכיבים המרינדה ומוסיפים את החזיר. אפשר לטעמים לחדור לפחות 20 דקות (למרות שזה לא ממש משנה אם זה לא יכול להיות מושרה כל כך הרבה זמן).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
שלב את cornflour עם קצת מים נוספים כדי ליצור משחה/נוזל חלקה, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מערבבים את שאר החומרים רוטב חמוץ מתוק בסיר קטן ומניחים על חום גבוה. כאשר חם, להקציף בתערובת קורנפלור. המשך לטאטא מעל חום גבוה עד הרוטב עד זה התעבה לטעמך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מניחים את החזיר ואת המרינדה לתוך frypan חם (או ווק)ומטגנים עד שהוא מבושל כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
הסר חזיר מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים את השום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל ומערבבים ומטגנים במשך כ -30 שניות לפני זריקת תירס התינוק. מבשלים עוד 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס בייבי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הקפסיקום, מערבבים טיגון לעוד דקה בערך, ואז מוסיפים את הקישואים. לאחר טיגון מערבבים עוד 2-4 דקות להוסיף את הרוטב חמוץ מתוק שהכנת קודם לכן. להחזיר את החזיר למחבת ומתבלים עם פלפל וכוסברה מיובשת (אם משתמשים). אם אתה מרגיש שאתה צריך יותר נוזל אתה כנראה יכול להוסיף קצת עוף או ציר ירקות.אם הירקות לא מבושלים לגמרי לטעמך לאפשר להם להתבשל ברוטב במשך זמן רב ככל שהם צריכים להתאים את בלוטות הטעם שלך(להיפך אתה יכול להפחית את זמן הטיגון אם אתה מעדיף ירקות crisper).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כוסברה מיובשת
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את האננס (אם משתמשים בכוסברה טרייה, מוסיפים אותו כאן) ומאפשרים לו לחמם מעט לפני הסרת המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מגישים על אורז מאודה (אני מעדיף אורז בסמטי, אבל כל גרגר אורז ארוך יספיק).