חזיר חמוץ מתוק יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 624 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, רוטב סויה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב cornflour אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר דובדבן ומשמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: חזיר חמוץ מתוק, חזיר חמוץ מתוק, ו חזיר חמוץ מתוק.
הוראות
1
מערבבים את המרכיבים המרינדה ומוסיפים את החזיר. אפשר לטעמים לחדור לפחות 20 דקות (למרות שזה לא ממש משנה אם זה לא יכול להיות מושרה כל כך הרבה זמן).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2
שלב את cornflour עם קצת מים נוספים כדי ליצור משחה/נוזל חלקה, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימון אחת
3
מערבבים את שאר החומרים רוטב חמוץ מתוק בסיר קטן ומניחים על חום גבוה. כאשר חם, להקציף בתערובת קורנפלור. המשך לטאטא מעל חום גבוה עד הרוטב עד זה התעבה לטעמך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מניחים את החזיר ואת המרינדה לתוך frypan חם (או ווק)ומטגנים עד שהוא מבושל כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
הסר חזיר מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחממים את השום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הבצל ומערבבים ומטגנים במשך כ -30 שניות לפני זריקת תירס התינוק. מבשלים עוד 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס בייבי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מוסיפים את הקפסיקום, מערבבים טיגון לעוד דקה בערך, ואז מוסיפים את הקישואים. לאחר טיגון מערבבים עוד 2-4 דקות להוסיף את הרוטב חמוץ מתוק שהכנת קודם לכן. להחזיר את החזיר למחבת ומתבלים עם פלפל וכוסברה מיובשת (אם משתמשים). אם אתה מרגיש שאתה צריך יותר נוזל אתה כנראה יכול להוסיף קצת עוף או ציר ירקות.אם הירקות לא מבושלים לגמרי לטעמך לאפשר להם להתבשל ברוטב במשך זמן רב ככל שהם צריכים להתאים את בלוטות הטעם שלך(להיפך אתה יכול להפחית את זמן הטיגון אם אתה מעדיף ירקות crisper).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
כוסברה מיובשת
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את האננס (אם משתמשים בכוסברה טרייה, מוסיפים אותו כאן) ומאפשרים לו לחמם מעט לפני הסרת המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מגישים על אורז מאודה (אני מעדיף אורז בסמטי, אבל כל גרגר אורז ארוך יספיק).