קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות29
מגזין

חזיר טרי בסגנון קובני

חזיר טרי בסגנון קובני
חזיר טרי בסגנון קובני הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מים, כמון טחון, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 שעות ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סטייק בסגנון קובני, עוף בסגנון קובני, ו הליבוט בסגנון קובני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את המיץ, השום, האורגנו, הכמון, המלח והמים.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
הכניסו את החזיר לקערה גדולה או לשקית ניילון חסינת דליפה ושפכו על המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו להשרות במקרר למשך הלילה. (או לתת את מרינדה תלול עבור 1 שעה, מסננים אותו, ולהזריק אותו ישירות לתוך חזיר באמצעות מרינדה מזרק; לעטוף ולקרר את חזיר לילה. השתמש בכל שאריות מרינדה לצלייה.)
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים את החזיר מהמרינדה, שומרים את המרינדה ומייבשים. מסננים את המרינדה לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הכניסו את צד שומן החזיר לתבנית צלייה ובשלו אותו כ-25 דקות לקילו או עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית. הדביקו את החזיר במרינדה כל 20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מוציאים את החזיר, מכסים אותו בנייר כסף ונותנים לו לנוח כ-15 דקות. הטמפרטורה תמשיך לעלות ל -160 מעלות פ. פורסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות