חזיר טרי בסגנון קובני
חזיר טרי בסגנון קובני הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מים, כמון טחון, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 שעות ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סטייק בסגנון קובני, עוף בסגנון קובני, ו הליבוט בסגנון קובני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את המיץ, השום, האורגנו, הכמון, המלח והמים.
הכניסו את החזיר לקערה גדולה או לשקית ניילון חסינת דליפה ושפכו על המרינדה.
בואו להשרות במקרר למשך הלילה. (או לתת את מרינדה תלול עבור 1 שעה, מסננים אותו, ולהזריק אותו ישירות לתוך חזיר באמצעות מרינדה מזרק; לעטוף ולקרר את חזיר לילה. השתמש בכל שאריות מרינדה לצלייה.)
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מוציאים את החזיר מהמרינדה, שומרים את המרינדה ומייבשים. מסננים את המרינדה לסיר ומביאים לרתיחה.
הכניסו את צד שומן החזיר לתבנית צלייה ובשלו אותו כ-25 דקות לקילו או עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית. הדביקו את החזיר במרינדה כל 20 דקות בערך.
מוציאים את החזיר, מכסים אותו בנייר כסף ונותנים לו לנוח כ-15 דקות. הטמפרטורה תמשיך לעלות ל -160 מעלות פ. פורסים ומגישים.