קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות84
מגזין

חזיר מבושל איטי וכרוב אדום

חזיר מבושל איטי וכרוב אדום
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם יין, כרוב, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה אדיר. נסו חזיר מטוגן וכרוב אדום בתנור איטי, כרוב גרמני אדום מבושל איטי וצלעות חזיר, ו חזיר מבושל איטי עם כרוב אדום חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את החזיר לפרוסות עבות, על 3 ס " מ עבה. למחוץ בגסות את גרגירי פלפל ומפזרים על החזיר יחד עם טימין וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מחממים 2 כפות שמן בתבשיל flameproof גדול, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את הכרוב ומערבבים היטב, ואז מוסיפים את התפוחים והיין ומבשלים עד שהכרוב מתחיל להתרכך. לבסוף, מוסיפים את הערמונים, 1 כף של ג ' לי, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ערמוניםערמונים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בינתיים, לחמם 1 כף של השמן במחבת, להוסיף את החזיר ומטגנים משני הצדדים עד השחמה, ולאחר מכן מערבבים את כף הנותרים של הג ' לי. מבשלים במשך כמה דקות עד החזיר הוא השחמה עמוקה מנצנץ. סדר את החזיר על הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים קצת מים רותחים לתוך המחבת, מערבבים היטב כדי להרים את כל מיצי המחבת, ואז לשפוך על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מכסים את המחבת בחוזקה, ואז לבשל בתנור במשך 1-1 שעות עד החזיר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף