חזיר מבושל איטי וכרוב אדום
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם יין, כרוב, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה אדיר. נסו חזיר מטוגן וכרוב אדום בתנור איטי, כרוב גרמני אדום מבושל איטי וצלעות חזיר, ו חזיר מבושל איטי עם כרוב אדום חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
חותכים את החזיר לפרוסות עבות, על 3 ס " מ עבה. למחוץ בגסות את גרגירי פלפל ומפזרים על החזיר יחד עם טימין וקצת מלח ופלפל.
מחממים 2 כפות שמן בתבשיל flameproof גדול, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה קלה.
מוסיפים את הכרוב ומערבבים היטב, ואז מוסיפים את התפוחים והיין ומבשלים עד שהכרוב מתחיל להתרכך. לבסוף, מוסיפים את הערמונים, 1 כף של ג ' לי, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים במשך 5 דקות.
בינתיים, לחמם 1 כף של השמן במחבת, להוסיף את החזיר ומטגנים משני הצדדים עד השחמה, ולאחר מכן מערבבים את כף הנותרים של הג ' לי. מבשלים במשך כמה דקות עד החזיר הוא השחמה עמוקה מנצנץ. סדר את החזיר על הכרוב.
יוצקים קצת מים רותחים לתוך המחבת, מערבבים היטב כדי להרים את כל מיצי המחבת, ואז לשפוך על החזיר.
מכסים את המחבת בחוזקה, ואז לבשל בתנור במשך 1-1 שעות עד החזיר הוא רך מאוד.