קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות84
מגזין

חזיר מבושל איטי וכרוב אדום

חזיר מבושל איטי וכרוב אדום
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם יין, כרוב, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה אדיר. נסו חזיר מטוגן וכרוב אדום בתנור איטי, כרוב גרמני אדום מבושל איטי וצלעות חזיר, ו חזיר מבושל איטי עם כרוב אדום חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את החזיר לפרוסות עבות, על 3 ס " מ עבה. למחוץ בגסות את גרגירי פלפל ומפזרים על החזיר יחד עם טימין וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מחממים 2 כפות שמן בתבשיל flameproof גדול, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את הכרוב ומערבבים היטב, ואז מוסיפים את התפוחים והיין ומבשלים עד שהכרוב מתחיל להתרכך. לבסוף, מוסיפים את הערמונים, 1 כף של ג ' לי, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ערמוניםערמונים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בינתיים, לחמם 1 כף של השמן במחבת, להוסיף את החזיר ומטגנים משני הצדדים עד השחמה, ולאחר מכן מערבבים את כף הנותרים של הג ' לי. מבשלים במשך כמה דקות עד החזיר הוא השחמה עמוקה מנצנץ. סדר את החזיר על הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים קצת מים רותחים לתוך המחבת, מערבבים היטב כדי להרים את כל מיצי המחבת, ואז לשפוך על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מכסים את המחבת בחוזקה, ואז לבשל בתנור במשך 1-1 שעות עד החזיר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'