תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מו-שו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 827 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פטריות, רוטב צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Herb Prosciutto על צלעות חזיר " חזיר על חזיר”, חזיר סיני מבושל איטי aka Char Siu חזיר, ו חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח וכוס 1 מים רותחים עד שהמים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים 1/2 כוס מים קרים ללוש עד צורות בצק חלקות. מכסים את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לנוח 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1
בקערה גדולה לא מגיבה, לזרוק יחד חזיר, 2 כפות רוטב סויה, 3 כפות יין אורז, פלפל, ו קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו להשרות 30 דקות.
3
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב פטריות שחורות מיובשות ומים רותחים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו לעמוד עד מכרז, כ -10 דקות.
5
מסננים, סוחטים החוצה נוזל עודף, לשטוף כדי להסיר כל חצץ, להשליך גבעולים, וכובעים גס. תניח בצד.
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד הנותרים 2 כפות רוטב סויה, נשאר 1 כף יין אורז, רוטב צדפות, וסוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
7
במחבת קטנה מעל חום מתון, מחממים שמן שומשום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף ביצים לטרוף עד סט ברכות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
1
על משטח עבודה משוריין קל, לגלגל בצק לתוך ארוך, אפילו גליל 1 עד 1 1/2 אינץ ' בקוטר. באמצעות סכין חדה, לחתוך צילינדר לרוחב לתוך כ 30 (3/4-1 אינץ') פרוסות. באמצעות סיכה מתגלגלת, לגלגל כל פרוסה החוצה למעגל בקוטר 3 1/2 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
2
מברשת 1 מעגל עם שמן שומשום העליון עם מעגל 2nd. חזור עם עיגולים שנותרו ליצור 15 " כריכים."
מרכיבים שתצטרך
3
מגלגלים כל "כריך"לקוטר 6 אינץ'. (פנקייק יכול להיעשות עד לנקודה זו קפוא, שכבות בין קלף או נייר שעווה, עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
4
חום ווק או כבד גדול מחבת sauté מעל חום מתון.
5
מברשת מחבת בקלילות עם שמן בוטנים פנקייק לבשל "כריכים" בקבוצות עד מוזהב קלות, על 3 דקות לכל צד, צחצוח מחבת עם שמן בין כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר כל "כריך" כפי שנעשה צלחת גדולה מיד לקלף בנפרד 2 חצאים. מכסים במגבת לחה בעת בישול פנקייק הנותרים. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
1
ב-wok או במחבת גדולה וכבדה מעל חום גבוה בינוני, מחממים שמן בוטנים עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים ג ' ינג ' ר, שום, חצי בצל ירוק (שארית שמורה לקישוט), חזיר ומערבבים ומטגנים עד חזיר מבושל דרך ומקורמל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים פטריות שחורות, כרוב, פטריות שיטאקי ומלפפון ומטגנים עד שהירקות רכים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים ביצים ורוטב סויה-יין אורז-תערובת רוטב צדפות ומערבבים עד מחומם דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים לקערה הגשה ומקשטים עם בצל ירוק שנותר. כדי לשרת, לחלק תערובת חזיר בין פנקייק לגלגל עד לצרף תערובת.