חזיר מוט סקי חמוץ מתוק
אם יש לך רוטב סויה, שמן צמחי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו צלעות חזיר בגריל עם אפרסקים ושעועית, חזיר חמוץ מתוק, ו חזיר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פרוסות חזיר לרצועות על 3 אינץ 'ארוך ו 1/2 ל 1 אינץ' רחב.
מחממים את השמן במחבת בינונית ורצועות חזיר מטוגנים מעל חום בינוני עד להשחמה קלה.
מסננים את האננס ושומרים את המיץ.
מערבבים מיץ אננס, 3/4 כוס מים, חומץ, רוטב סויה, סוכר חום, ומלח; לשפוך מעל חזיר במחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה, או עד הבשר רך. בכוס, לשלב עמילן תירס ו 2 כפות מים; מערבבים עד חלקה.
מוסיפים תערובת קורנפלור חזיר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד תערובת עבה מבעבע.
מוסיפים חתיכות אננס, בצל ופלפל ירוק. כיסוי ומבשלים חזיר מתוק חמוץ במשך 10 דקות יותר, או עד ירקות רכים.
מגישים חזיר חמוץ מתוק על אורז.