חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק
חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1644 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גרגרי ערער, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג, ג'ינג'ר אפרסק מזוגג בשר חזיר, ו אפרסק וג'ינג'ר Riblets מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 גלונים מים חמים, מלח, סוכר חום, גרגרי ערער, גרגרי פלפל, ג ' ינג ' ר ועלי דפנה במיכל לא מגיב גדול או סיר ומערבבים עד שהמלח והסוכר מתמוססים.
תן למלח להתקרר. בינתיים, לעמוד בשר חזיר, לחתוך בצד למטה, על קרש חיתוך להבקיע את העור עם סכין חדה דפוס crosshatch.
מניחים את החזיר במי מלח, מכסים ומקררים לפחות 24 שעות או עד 2 ימים.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
הסר את החזיר מן המלח ויבש לחלוטין. מסננים את המלח, שומרים את התבלינים. לחץ על כמה גרגרי ערער וגרגרי פלפל על הצד לחתוך שטוח של בשר החזיר. מפזרים את עלי המפרץ במחבת צלייה גדולה ומניחים מתלה במחבת. סטנד בשר חזיר, לחתוך בצד למטה, על המדף וצלי 1 שעה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 וצלה 2 שעות נוספות.
לטאטא את שימורי אפרסק, סוכר חום, חרדל, חומץ, זנגביל, מלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
מברשת את החזיר עם חצי זיגוג; להמשיך צלייה עד זהב עמוק, על 1 יותר שעה.
מברישים את החזיר עם הזיגוג הנותר, הופכים אותו על צידו וצולים עד שמדחום מוכנס למרכז רושם 155 והעור פריך, 30 עד 45 דקות נוספות.
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם נייר ולתת לנוח 20 דקות לפני גילוף.
לרפרף את השומן מן מיצי פאן צלייה ולהשליך את עלי המפרץ. מערבבים להכין רוטב. חותכים את החזיר ומגישים עם הרוטב.