חזיר מזוגג תפוחים
חזיר מזוגג תפוח נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ תפוחים, שום, אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו ירך חזיר בזיגוג תפוחים, צלעות חזיר עם זיגוג תפוחים, ו ירך חזיר בזיגוג תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחים, אננס ומיץ, חומץ, סוכר, חרדל, מים, דבש, שום, פלפל קאיין, ואבקת בצל בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד התפוחים רכים, על 15 דקות. אפשר לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מחית בבלנדר עד חלקה.
מניחים את צלעות החזיר לתוך שקית פלסטיק resealable, ויוצקים את פירה תפוח overtop. להשרות במקרר לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ואח שמן קל.
הסר צלעות חזיר מן המרינדה, ולנער עודף. תשליך את שאריות המרינדה.
מבשלים על גריל שחומם מראש עד הצלעות כבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות לכל צד בהתאם לעובי.