חזיר מטוגן: בראסאטו די מייאלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל 745 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 8 דקות. אם יש לכם בצל, סוכר, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ברוזמרין תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ואגוזי פקאן מסוכרים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 48%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צלי חזיר מטוגן בחלב ועשבי תיבול טריים (מייאלה אל לאטה ), בראסאטו אל ברולו (בקר מטוגן ביין), ו בראסאטו אל וינו רוסו (בקר מטוגן ביין אדום).
הוראות
1
בקערה שלבו 1/2 כוס שמן זית עם הבצל הפרוס, הגזר והסלרי.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את המלח, שיני השום הכתושות, עלי הדפנה, הרוזמרין, גרגרי הערער ובקבוק היין.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מניחים את החזיר בקערה לא תגובתית ומכסים במרינדה. מרינדים למשך 3 ימים, בקירור, תוך ערבוב פעמיים ביום.