קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

חזיר מטוגן בשמן עמוק

חזיר מטוגן בשמן עמוק
ניתן להכין את חזיר המתכון המטוגן בשמן עמוק תוך כ-25 שעות ו-40 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 99 גרם חלבון, 456 גרם שומן, ובסך הכל 4818 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 10 . מתכון זה מאוכלרשת דורשת דבש, אננס, שמן בוטנים וסוכר חום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, וזה טוב. נסו פאי חזיר בצלחת עמוקה, קולה מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
באמבט פלסטיק גדול מניחים את כל מרכיבי המלח ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
מניחים את החזיר במי מלח ומכניסים למקרר למשך הלילה. למחרת, הוציאו את החזיר מהמלוח וייבשו היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מלאו את טיגון ההודו בשמן הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מחממים את השמן ל -375 מעלות צלזיוס. * הערה של קוק: עבור חזיר גדול יותר, השתמש בפחות שמן ככל שהחזיר גדול יותר, כך תהיה תזוזה נוזלית יותר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מניחים את החזיר בזהירות בתוך הטיגון. יש הרבה לחות בבשר החזיר, השמן יבעבע בעוצמה, אז היזהרו והורידו אותו לאט מאוד. מבשלים 7 1/2 דקות לכל קילו. החזיר יתבשל כשהוא 160 מעלות צלזיוס בפנים. בדוק את זה עם מדחום לקריאה מיידית כדי לוודא שהוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את החזיר בזהירות ומניחים לו להתקרר ומסננים עודפי שמן למשך כ -10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
שלב את כל המרכיבים בסיר בינוני על אש נמוכה והניח להפחית עד לקבלת עקביות סירופית.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
תנו לזיגוג להתקרר מעט ואז שפכו אותו על החזיר המטוגן בשמן עמוק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
9
מגישים כל זיגוג נוסף בצד ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן