חזיר מטוגן עם עירית וצ'ילי
חזיר מטוגן עם עירית וצ'ילי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם כוסברה, קורנפלור, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו חזיר קצוץ מוקפץ עם עירית צהובה, עירית שום מוקפצת עם צ'ילה, ו נבטי שעועית מוקפצת ועירית סינית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החזיר ואת עמילן התירס עד שכל חתיכה מצופה באופן שווה. שים את הקערה בצד לפחות 30 דקות.
מניחים ווק על חום גבוה ולהוסיף את השמן. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את הצ ' ילי האדום, ומערבבים ומטגנים עד שהם החלו לנפח ולשנות צבע, כ -20 שניות.
הסירו את הצ ' ילי והניחו בצד.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא מתחיל לצבוע, רק כעשר שניות.
מוסיפים את החזיר ואת צ ' ילי אדום, ומערבבים עד חזיר מתחיל חום, כשלוש דקות.
מוסיפים את המלח והעירית. מוקפץ עוד דקה.
יוצקים את המרק או מים, ומביאים לרתיחה. ואז לשפוך את רוטב הסויה, לערבב היטב, ולחכות עד הרוטב מתעבה, אשר צריך לקחת פחות מדקה.
מעבירים את התוכן לצלחת ומקשטים בכוסברה.
מגישים עם אורז לבן או אטריות אורז.