קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזיר ממולא וולדורף

חזיר ממולא וולדורף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את חזיר הממולא של וולדורף. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 51 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 684 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חזיר ספירלה, תפוח טארט, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 53%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט וולדורף חזיר, עגבניות ממולאות בשר חזיר, ו מניקוטי ממולא בשר חזיר.

הוראות

1
בסיר גדול מביאים לרתיחה מיץ תפוחים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את תערובת המלית, התפוח, הבצל, הסלרי ואגוזי המלך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מניחים חזיר על רשת בתבנית צלייה רדודה. כפית מלית על ידי כפות בין פרוסות חזיר. כפית פאי מילוי על בשר חזיר; מפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים, ללא כיסוי, ב 325 3-1/4 עד 1-3/4 שעות או עד מדחום בשר קורא 140.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.