קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

חזיר מעושן מתובל עם מנגו-חמוציות צ'אטני

חזיר מעושן מתובל עם מנגו-חמוציות צ'אטני
חזיר מעושן מתובל עם צ'אטני מנגו-חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1204 קלוריות. אם יש לכם מים, זרעי כוסברה, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צ'אטני מנגו מתובל, מנגו חמוציות Chutney, ו סלט אוכמניות מתובל-צ'אטני ג' לטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את הקליפה מן החזיר לקצץ את השומן לשכבה 1/2 אינץ'. באמצעות סכין חדה, להבקיע את השומן בתבנית crosshatch מבלי לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
בקרבקר
חםחם
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
הגדר את החזיר במחבת צלייה גדולה, צד שומן למעלה; להוסיף את סיידר ושרי לכסות באופן רופף עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
שרי.שרי.
סיידרסיידר
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים במשך 4 שעות, מתבלים עם מיצי המחבת כל חצי שעה; מוסיפים מים אם המחבת נראית יבשה. הנקניק נעשה כאשר הוא זהוב ומד חום מיידי מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 15
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
5
מעבירים לתבנית אפייה חסונה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
במחבת בינונית, טוסט כוסברה, כמון, שומר והל זרעים על חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי הלזרעי הל
כוסברה.כוסברה.
שומרשומר
כמוןכמון
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב לחלוטין, ואז לטחון גס.
8
מערבבים את הסוכר, מלח וקיין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
סוכרסוכר
מלחמלח
9
מפזרים את תערובת התבלינים על החזיר, לחיצה קלה אותו לתוך שומן crosshatched.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
10
אופים את החזיר במשך כ 20 דקות, עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
הגדר את מחבת צלייה מעל חום גבוה עד רוחש.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
13
להוסיף 1 כוס מים ומבשלים, גירוד את חתיכות השחמה, עד מופחת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
14
יוצקים את מיצי המחבת לתוך קערה ולרפרף את השומן. לגלף את החזיר לפרוסות דקות ולסדר על מגש.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
15
מגישים עם מיצי פאן וצ ' אטני מנגו-חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני חמוציותצ ' אטני חמוציות
מנגומנגו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת