חזיר מעושן עם תפוח-רוטב ריזלינג
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר ממולא עם בייקון ותפוח-רוטב ריזלינג, אפל, מרווה, ריזלינג קומפוט, ו Cockerel ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט.
הוראות
הגדר את הצד שומן חזיר למעלה במחבת צלייה גדולה.
מוסיפים את המים למחבת ואופים במשך 2 שעות.
יוצקים את היין על החזיר. צלוי במשך 30 דקות. הגבר את התנור ל-35
למרוח את החזיר ולסדר את התפוחים סביבו. צלוי במשך 35 דקות; למרוח שוב.
הסר את התפוחים, ולאחר מכן לקלף ולקצוץ.
אופים את החזיר במשך 1 שעה ו 15 דקות, צליעה בתדירות גבוהה, עד קריאה מיידית מדחום רושמת 17
העברה ללוח גילוף; תן לנוח במשך 15 דקות.
מסננים את מיצי המחבת לקערה ומורידים את השומן. במחבת עמוקה, להמס את החמאה.
מוסיפים את הבצל הירוק והפפריקה; מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הבצל הירוק מתרככים.
תוסיף את הקלבדוס. באמצעות משחק ארוך, בזהירות להצית את קלבדוס; לתת את האלכוהול לשרוף.
מוסיף את התפוחים ומיצי פאן ומבשלים עד התפוחים רק מחומם דרך. מתבלים את הרוטב במלח. חותכים את החזיר ומגישים עם הרוטב.