קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות25
ציון בריאות20
מגזין

חזיר מעושן עם תפוח-רוטב ריזלינג

חזיר מעושן עם תפוח-רוטב ריזלינג
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר ממולא עם בייקון ותפוח-רוטב ריזלינג, אפל, מרווה, ריזלינג קומפוט, ו Cockerel ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2
הגדר את הצד שומן חזיר למעלה במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים את המים למחבת ואופים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
יוצקים את היין על החזיר. צלוי במשך 30 דקות. הגבר את התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
5
למרוח את החזיר ולסדר את התפוחים סביבו. צלוי במשך 35 דקות; למרוח שוב.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
הסר את התפוחים, ולאחר מכן לקלף ולקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
7
אופים את החזיר במשך 1 שעה ו 15 דקות, צליעה בתדירות גבוהה, עד קריאה מיידית מדחום רושמת 17
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
למסיבותלמסיבות
8
העברה ללוח גילוף; תן לנוח במשך 15 דקות.
9
מסננים את מיצי המחבת לקערה ומורידים את השומן. במחבת עמוקה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
10
מוסיפים את הבצל הירוק והפפריקה; מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הבצל הירוק מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
11
תוסיף את הקלבדוס. באמצעות משחק ארוך, בזהירות להצית את קלבדוס; לתת את האלכוהול לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
אלכוהולאלכוהול
12
מוסיף את התפוחים ומיצי פאן ומבשלים עד התפוחים רק מחומם דרך. מתבלים את הרוטב במלח. חותכים את החזיר ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או