חזיר משומר עם רוטב שומה מקסיקני שקדים
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חפרפרת חזיר מקסיקני מהיר, בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני), ו בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני).
הוראות
מחממים את השמן בתבשיל. חום את החזיר במשך כ 10 דקות עד הזהב בכל רחבי, מערבבים את העגבניות טהורות ומבשלים 1 דקות.
יוצקים על ציר העוף, ולאחר מכן מוסיפים את הרצועות של גרידת תפוזים ומיץ, קינמון ותימין. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ואז לכסות ומבשלים במשך 1 שעות.
מחממים מחבת ללא מקל ומטגנים יבש את הבצלים ואת שיני השום השלמות במשך כ 5 דקות, הופכים לעתים קרובות עד מתרכך קל חרוך בכל רחבי. עצה לתוך בלנדר.
מוסיפים את העגבניות למחבת. מבשלים 3 דקות עד שמתחיל שלפוחית ו char, ואז עצה לתוך הבלנדר.
הוסף 1 כף שמן למחבת. מטגנים 1 של טורטיות במשך 1 דקות בכל צד עד הזהב. קרע לחתיכות וקצה לבלנדר.
הוספת שמן יותר אם אתה צריך, מטגנים את השקדים במשך 3 דקות עד הזהב.
הוסף לבלנדר. לבסוף להוסיף את הצימוקים, כוסברה וכמון למחבת ומבשלים 1-2 דקות עד הצימוקים הם שמנמנים.
מוסיפים את אלה לבלנדר יחד עם רסק צ ' יפוטלה ושוקולד קצוץ דק. מתערבבים יחד עד ליצירת משחה גסה.
באמצעות כף מחוררת, להסיר את הבשר מן המחבת אל הלוח, להשאיר להתקרר קצת, ולאחר מכן להשתמש במזלגות או האצבעות שלך לקרוע לגזרים.
הסר את הקינמון, גרידה כתומה וזרעי קורנית מהמחבת ולהשליך.
יוצקים קצת של נוזל הבישול לתוך הבלנדר, ואז בזהירות לגרגר יחד עם רוטב השומה. רוטב עצה לתוך המחבת עם שאר מיצי בישול בשר חזיר. מבשלים על הכיריים במשך 10-15 דקות, ואז להחזיר את החזיר המגורר למחבת ומבשלים 20 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם. יכול להיות מורכב עד לנקודה זו עד 2 ימים מראש ומאוחסן במקרר או קפוא עד 3 חודשים.
רק לפני ההגשה, מיקרוגל טורטיות במשך 1 דקות כדי לחמם אותם. לזרוק יחד את כל מרכיבי סלסה ומתבלים היטב. תסדר את הכל על השולחן. כדי לשרת, כפית חלק השומה חזיר על טורטייה, העליון עם קצת סלסה, ואז להתגלגל ולאכול.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
חזיר משך עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec]()
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון