חזיר, עגבניה & טארט גרגיר הנחלים
אם יש לכם קמח, פרמזן, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פטריות בר, גרגיר נחלים וטארט גבינה כחולה, ארטישוק & רחב שעועית טארט עם פסטו גרגיר הנחלים, ו פורל מעושן וגזרת נחלים על פרוסות תפוח טארט.
הוראות
מניחים את הקמח, פולנטה, חמאה וקורט של מלח למעבד מזון, ואז whizz עד התערובת דומה פירורי לחם עדינים. עצה בפרמזן וביצה, ואז דופק דרך 2 כפות מים קרים עד התערובת יוצרת כדור. לעטוף בסרט נצמד, ואז צמרמורת במשך 30 דקות.
אבק משטח עבודה עם פולנטה יותר, ולאחר מכן לגלגל את הבצק לעובי של מטבע 1 ורחב מספיק כדי להתאים במקרה 28cm טארט. בעדינות להקל לתוך המקרה, ולאחר מכן לקצץ את כל חתיכות גדולות של מאפה תלוי (להשאיר קצת עודף דבק סביב הקצוות כמו המאפה יהיה להתכווץ בעת הבישול). תרגע לעוד 30 דקות.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מניחים גיליון אפייה קלף לתוך המאפה, ולאחר מכן למלא עם שעועית אפייה.
הסר את השעועית ואת הקלף, ואז לאפות עוד 5 דקות או עד המאפה הוא זהוב. השאר להתקרר קצת. השתמש בסכין משונן כדי לקצץ את כל חתיכות של מאפה תלוי, ולאחר מכן למקם את מאפה על תבנית אפייה.
להפחית את התנור ל 180C / מאוורר 160c / גז
לטאטא את הביצים ושמנת עם קצת מלח. מסדרים את החזיר, העגבניות ואת גרגיר הנחלים במקרה, ואז לשפוך סביב תערובת הביצה. מבשלים 30 דקות, רק עד שהביצה שוקעת. יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה ומקורר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "