חזיר פסטו JKL וצלי ירקות עשויים להיות רק תבלין אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שום, קיץ סקווש, פסטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר חזיר פסטו צלוי, סיר חרס פסטו צלי חזיר, ו חזיר צלוי עם מרווה ופסטה פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במרגמה ועלי, לשלב את השום, 2 כפיות מלח ים גס, 2 כפיות פלפל שחור, קאיין, רוזמרין, וסוכר פאונד יחד עד צורות להדביק עבה. לשפשף באופן שווה על צלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גס
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
צלי חזיר
צווארי עוף
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
ליקוריץ צהוב וירוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
3
הסר את מתלה V מתוך מחבת קלייה גדולה ולמלא את המחבת עם ירקות מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מוסיף את הנותרים 1 כפית מלח ופלפל, פסטו, שמן, יין, ומניות עוף. לזרוק יחד עם הידיים שלך לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
החזירו את מתלה ה-V למחבת הצלייה, המרוכזת מעל הירקות, הניחו את צלי החזיר למעלה, והניחו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מבשלים 30 דקות ב 425 מעלות F, ולאחר מכן נמוך ל 325 מעלות F במשך 1 שעה, הופך את צלי חזיר מעל לאחר 30 דקות כדי חום בצד השני. מוסיפים את המיצים מהמחבת הצלייה 2 עד 3 פעמים במהלך השעה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
הסר מהתנור כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה 140 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים על קרש חיתוך, אוהל בקלילות עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קרש חיתוך
9
הסר את הירקות מגש גדול ואוהל עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים מעל חום בינוני גבוה ומביאים את מיצי המחבת לרתיחה, מטאטא.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
11
הוסף עוד יין ומניות עוף, במידת הצורך, ולהפחית עד מעובה מעט, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
לטאטא את החמאה ולהתאים תיבול, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
חותכים את החזיר דק על הטיה קלה ומגישים עם jus וירקות.