לקצץ כל שומן מן חזיר טפיחה חזיר יבש. בקערה מערבבים יחד הנותרים בשר חזיר צלוי מרכיבים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים חזיר לרוטב ברביקיו, הופכים אותו למעייל.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
במחבת אפייה קטנה מרופדת חזיר צלוי לסכל 25 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס לפחות 2 אינץ ' לתוך אוגרי חזיר 68°. חזיר מגניב לחלוטין. בשר חזיר עשוי להיות קלוי 2 ימים קדימה ומקורר בשקית ניילון איטום.
חותכים כרישה לרוחב לפרוסות דקות ובקערה להשרות במים כדי לכסות, להפריד פרוסות לטבעות ומסעיר מדי פעם כדי לעקור כל חצץ, 5 דקות. הרם כרישה ממים ולנקז במסננת. לקצץ אפונה שלג וחצי באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
הפוך תיבול נוזלי
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיף יין אורז או סאקה ומערבבים ומטגנים עד אפונה שלג הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
5
מוסיפים אורז וחזיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות, או עד מחומם דרך. מערבבים נוזלים ומוסיפים לאורז מטוגן, משליכים פרווה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
יין אורז
טבעות פלפל אדום מתוק
רוטב שומשום יפני
6
Add rice and pork and cook, stirring frequently, 2 to 3 minutes, or until heated through. Stir seasoning liquid and add to fried rice, tossing to coat evenly.