חזיר צלוי עם בייקון ובצל
חזיר צלוי עם בייקון ובצל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 190 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 1218 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא פלפל טחון טרי, מלח, פילה חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בייקון ברקשייר מטוגן עם בצל כבוש, חזיר מטוגן עם בצל פנינה וענבים, ו צלעות חזיר עם בייקון מטוגן וכרוב תפוחים-בהשראת מעבר בייקון: Paleo s שמכבד את כל החזיר.
הוראות
במחבת נירוסטה עמוקה גדולה או בתנור הולנדי, מבשלים את הבייקון על חום מתון עד פריך.
הסר עם כף מחורצת. מתבלים את החזיר עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית של הפלפל. הגבירו את החום לגובה בינוני.
שים את החזיר במחבת וחום מכל הצדדים, מסתובב, על 8 דקות בסך הכל.
להפחית את החום עד בינוני ולהוסיף את השמן למחבת.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצלים הם זהובים, על 5 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים במשך 3 דקות.
מערבבים במרק, חומץ, ציפורן, עלי דפנה, רוזמרין, 1/4 כפית מלח, ואת החזיר עם כל מיצים שנצברו. להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים, הופכים את הבשר פעם אחת, עד החזיר הוא פשוט עשה, על 10 דקות.
הסר את הבשר מהמחבת, להעביר ללוח גילוף, ולהשאיר לנוח במקום חם במשך 5 דקות. מערבבים את הנותרים 1/4 כפית פלפל ו 1/8 כפית מלח למחבת ומבשלים עד הרוטב מתעבה מעט, על 3 דקות.
הסר את עלי המפרץ, רוזמרין sprig, וציפורן.
חותכים את הבשר לפרוסות דקות ומגישים עם הרוטב.
המלצת יין: באוסטריה, גרמניה, או אלזס, הליווי הקלאסי עבור סוג זה של מנה הוא gewrztraminer. חפשו את אחת הדוגמאות המעולות מאזור אלטו אדיג ' ה או מפאלץ בגרמניה ותבינו למה.