תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר צלוי עם צדפות. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו כוסברה, קורנית, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צלעות צלויות עם צדפות, צווארון דג-חרב מטובל בצ'וריסו וצדפות, ו קליבוט פסיפי מטוגן עם כרישה, פטריות וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה, עמוקה ועמוקה, מחממים את השמן עד מנצנץ. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומוסיפים אותו למחבת בשכבה אחת. מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד החזיר הוא השחמה, על 12 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. באמצעות חוט מטבח, לקשור את הקורנית, גבעולי פטרוזיליה עלה דפנה לתוך צרור; להוסיף את הצרור למחבת. מכסים בחוזקה את התנור עד שהבשר רך, כ -1 שעה ו -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
החזירו את המחבת לתנור. תשליך את צרור העשבים. מבשלים את החזיר נחשף על חום מתון עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 15 דקות. מסדרים את הצדפות בנוזל, מכסים ומבשלים עד שהם פותחים, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות