חזיר קייג'ון של סבתא עדנה
Cajun Pork של סבתא עדנה הוא מתכון ללא גלוטן עם 12 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך 6 שעות ו-35 דקות בערך. אם יש לכם בצל, חמאה, חרדל טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 531 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הקייג'ון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75%, וזה די טוב. מתכונים דומים: את עוגת הו הו של עדנה, הכרוב האסלוטי של עדנה מיי, ופנקייק השמנת החמוצה של עדנה מיי.
הוראות
קוצצים דק ירקות. במחבת גדולה מטגנים ירקות בחמאה עד שהם רכים.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים תבלינים ורוטב פלפלים.
חותכים מספר חריצים בצלי עד 1/2 אינץ' מהתחתית.
מניחים בתוך 4-Qt. בישול איטי. כף תערובת בצל בין חריצים ומעל החלק העליון של הבשר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהחזיר רך.
מעבירים את הצלי לצלחת הגשה; להתחמם.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.
יוצקים מיצי בישול לסיר קטן.
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך המחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו
קייג'ון עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, יין רוזה ואלברינו. יינות אלה דלי טאנין ואלכוהול נמוך יותר ישלימו את החום במנות קייג'ון מתובלות, במקום לגרום לפה שלך לשרוף יותר. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.