קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

חזיר קייג'ון של סבתא עדנה

חזיר קייג'ון של סבתא עדנה
Cajun Pork של סבתא עדנה הוא מתכון ללא גלוטן עם 12 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך 6 שעות ו-35 דקות בערך. אם יש לכם בצל, חמאה, חרדל טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 531 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הקייג'ון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75%, וזה די טוב. מתכונים דומים: את עוגת הו הו של עדנה, הכרוב האסלוטי של עדנה מיי, ופנקייק השמנת החמוצה של עדנה מיי.

הוראות

1
קוצצים דק ירקות. במחבת גדולה מטגנים ירקות בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים תבלינים ורוטב פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
חותכים את הצלי לשניים.
4
חותכים מספר חריצים בצלי עד 1/2 אינץ' מהתחתית.
5
מניחים בתוך 4-Qt. בישול איטי. כף תערובת בצל בין חריצים ומעל החלק העליון של הבשר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהחזיר רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
מעבירים את הצלי לצלחת הגשה; להתחמם.
7
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.
8
יוצקים מיצי בישול לסיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך המחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגישים עם צלי.

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

קייג'ון עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, יין רוזה ואלברינו. יינות אלה דלי טאנין ואלכוהול נמוך יותר ישלימו את החום במנות קייג'ון מתובלות, במקום לגרום לפה שלך לשרוף יותר. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.