חזיר ראגו מעל פני
אם יש לך סלרי, חזיר התחת כתף צלי, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מצוין. נסו פנה בכפר ראגו, פנה עם עדשים ראגו, ו פנה עם ראגו כבש ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומחממים אותו מכל הצדדים, 2-3 דקות לכל צד. בעוד בשר החזיר הוא בראונינג, להוסיף את הסלרי, גזר, ובצל לקערה של סיר איטי.
שים את החזיר על הירקות ומוסיפים את העגבניות והשום.
מניחים לתוך סיר איטי ומבשלים נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
הסר את החזיר ללוח חיתוך או מחבת גיליון.
יוצקים את הירקות והנוזל מקערת הבישול האיטית למחבת טחון מעל חום בינוני, ומחית עם מזלג.
מוסיפים את רסק העגבניות לרוטב המחבת ומערבבים לשלב. לגרוס את החזיר, להוסיף אותו לירקות, ולתת לזה להתבשל, חשוף, בזמן שאתה מבשל את הפסטה (לשמור 2 כוסות של ראגו עבור לזניה מתכון עגול 2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את פנה, מערבבים, ומכסים את הסיר. כאשר הוא חוזר לרתיחה, להסיר את הכיסוי ומערבבים אותו שוב. מבשלים עד הפסטה היא אל דנטה, על 8 דקות. (שמור 1 כוס פסטה עבור פאי אטריות מתובל מתכון מקוון 2.)
שים את הפסטה לתוך מגש, ויוצקים את ראגו מעל.
מגישים מיד, מעוטר עלים בזיליקום ופרמזן.