חזיר שומר אפוי עם תפוחי אדמה לימון & בצל
חזיר שומר אפוי עם תפוחי אדמה לימון & בצל הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. אם יש לך ברוקולי, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מעולה. נסו בצל בלסמי אפוי ותפוחי אדמה עם חזיר צלוי, תפוחי אדמה קלויים עם שומר ובצל, ו בס קלוי עם תפוחי אדמה, בצל ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
לרסק את זרעי שומר בקלילות עלי מרגמה.
מערבבים עם חצי שמן וקצת תיבול. לשפשף את החזיר ולהניח בצד.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
חום נשאר שמן בצלחת רדוד אטום למים. לרכך את הבצל והשום במשך כ 5 דקות, ואז עצה בתפוחי האדמה וחום במשך כמה דקות.
מוסיפים את שומר, מיץ לימון בערך 100 מ " ל מים. העונה, לכסות עם המכסה לבשל בתנור במשך 35 דקות.
הסר את המכסה, מערבבים את תפוחי האדמה ומניחים את הבשר על גבי. חזור לתנור, חשוף, ומבשל עוד 10 דקות או עד חזיר מבושל לטעמך. בינתיים, לבשל את הברוקולי.
לפזר על בריכות שמורות שומר ומגישים עם ברוקולי.