חזיר שומשום-ג'ינג'ר עם אטריות סובה
שומשום-ג'ינג'ר חזיר עם אטריות סובה דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 447 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם בצל ירוק, עלי כוסברה, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשומשום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחם בננה שומשום כמו קינוח. עם כפית ציון 72%, המנה הזו די טובה. נסו שומשום ג'ינג'ר אטריות סובה, שומשום - ג'ינג'ר ומלפפון אטריות סובה, ו שומשום ג'ינג'ר בגריל ירקות ואטריות סובה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את אטריות הסובה לפי הוראות החבילה.
מסננים ומעבירים לשקית ניילון גדולה עם רוכסן.
מוסיפים 2 כפיות מהשמן, אוטמים את השקית ומנערים לציפוי האטריות.
בינתיים מחממים את 2 כפיות השמן הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 דקה. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה; מוסיפים את החזיר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד להשחמה מכל הצדדים, כ -5 דקות בסך הכל.
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים לציפוי החזיר.
מוסיפים את הבצל הירוק ושומשום ומבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את המרק ורוטב הסויה מנמיכים את האש לבינונית, ומבשלים עד שהבשר מבושל, כ -5 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את ערמוני המים.
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מעבירים את התערובת לשקית ניילון גדולה עם רוכסן או מיכל פלסטיק ומכניסים למקרר יחד עם שקית האטריות עד 3 ימים.
שלב את תערובת החזיר ואטריות הסובה במחבת גדולה על אש בינונית והבשל למשך 5 דקות לחימום. ניתן גם לחמם את תערובת האטריות והחזיר יחד במיקרוגל למשך 3 עד 5 דקות בגובה. בינתיים קוצצים את הכוסברה.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את הכוסברה ומגישים.