חזרת-קציץ בשר הודו
קציץ בשר חזרת-טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 203 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. אם יש לכם קטשופ, קטשופ, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר חזרת שופע, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו.
הוראות
שלב הראשון 11 מרכיבים בקערה גדולה. קראמבל הודו על תערובת שיבולת שועל, ערבוב עם ידיים רק עד מעורבב. לארוז תערובת טורקיה לתוך מחבת כיכר 4 אינץ 8 x 4 מצופה ספריי בישול.
מערבבים 1/3 כוס קטשופ, סוכר חום, ו 1 כפית חזרת בקערה; מערבבים היטב.
מורחים חצי מתערובת קטשופ על קציץ בשר.
אופים ב 350 במשך 45 דקות.
מורחים את תערובת הקטשופ הנותרת על קציץ הבשר, ואופים 10 דקות נוספות או עד לסיום.
הסר קציץ בשר מחבת; לחתוך כיכר לתוך 5 פרוסות.