חטיפי בוטנים מצופים שוקולד
חטיפי בוטנים מצופים שוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוגיות חמאת בוטנים, חמאה, בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: חטיפי חמאת בוטנים בציפוי שוקולד, חמאת בוטנים בציפוי שוקולד-חטיפי בייקון, ו עוגיות שיבולת שועל עם חמאת בוטנים בציפוי שוקולד.
הוראות
תנור חום עד 350°f. תרסיס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים מרכיבים בסיס עוגיות עד צורות בצק רך. לחץ על הבצק בתחתית המחבת.
אופים 10 דקות או רק עד הבצק מוגדר.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום.
חום לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מפזרים צ ' יפס ובוטנים מעל בסיס אפוי חלקית.
יוצקים תערובת סוכר חום על צ ' יפס ובוטנים.
אופים 15 דקות יותר או עד פני השטח הוא מבעבע.
מפזרים שבבי שוקולד באופן שווה על פני צ ' יפס ובוטנים; לחזור לתנור במשך 2 דקות כדי לרכך את השוקולד.
מורחים שוקולד על מילוי. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות. להכניס למקרר 30 דקות או עד שוקולד מוגדר. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.