קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

חטיפי גרנולה

חטיפי גרנולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל חטיפי גרנולה. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שקדים, חמאה, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה, ו חטיפי גרנולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חמאה 9 על 9 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת ולהניח בצד. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תנורתנור
3
מורחים את שיבולת השועל, גרעיני החמניה, השקדים ונבט החיטה על מחבת חצי סדין.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
נבט חיטהנבט חיטה
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים בתנור וטוסט במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בינתיים, לשלב את הדבש, סוכר חום, חמאה, תמצית ומלח בסיר בינוני ולמקם מעל חום בינוני. מבשלים עד שהסוכר החום נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חלץחלץ
חמאהחמאה
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
לאחר תערובת שיבולת השועל נעשה, להסיר אותו מהתנור ולהפחית את החום ל 300 מעלות F. מיד להוסיף את תערובת שיבולת השועל לתערובת הנוזלית, להוסיף את הפרי המיובש, ומערבבים לשלב. להפוך את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ולחץ למטה, באופן שווה להפיץ את התערובת בצלחת ולמקם בתנור לאפות במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים לריבועים ומאחסנים במיכל אטום עד שבוע.