תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל חטיפי גרנולה. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שקדים, חמאה, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה, ו חטיפי גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חמאה 9 על 9 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת ולהניח בצד. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
תנור
3
מורחים את שיבולת השועל, גרעיני החמניה, השקדים ונבט החיטה על מחבת חצי סדין.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות
נבט חיטה
שקדים
מורחים
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים בתנור וטוסט במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בינתיים, לשלב את הדבש, סוכר חום, חמאה, תמצית ומלח בסיר בינוני ולמקם מעל חום בינוני. מבשלים עד שהסוכר החום נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חלץ
חמאה
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
לאחר תערובת שיבולת השועל נעשה, להסיר אותו מהתנור ולהפחית את החום ל 300 מעלות F. מיד להוסיף את תערובת שיבולת השועל לתערובת הנוזלית, להוסיף את הפרי המיובש, ומערבבים לשלב. להפוך את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ולחץ למטה, באופן שווה להפיץ את התערובת בצלחת ולמקם בתנור לאפות במשך 25 דקות.