חטיפי גרנולה פירות ואגוזים
חטיפי גרנולה פירות ואגוזים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם נבט חיטה, מלח, תפוחיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, חטיפי גרנולה פירות ופקאן, ו חטיפי גרנולה פירות וזרעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם לסכל; רדיד ערפל עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, סוכר חום, קמח, נבט חיטה, קינמון ומלח, לשבור כל גושי סוכר חום. תוסיף צימוקים, תפוחים ואגוזים. בקערה נפרדת, להקציף סירופ מייפל, ביצה, שמן וניל.
יוצקים תערובת סירופ מייפל לתוך תערובת שיבולת שועל לשלב היטב, באמצעות הידיים.
הקש תערובת לתוך תבנית אפייה ואופים עד רק הפיכת חום זהוב סביב הקצוות, 30 עד 35 דקות.
מניחים על מתלה תיל להתקרר במשך 5 דקות. באמצעות סכין חדה, לחתוך לסורגים במחבת בזמן עדיין חם.
תן מגניב עוד יותר לפני הסרת מחבת מתלה כדי מגניב לחלוטין.