אם יש לך בוטנים קל, שוקולד צ'יפס, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 דקות. נסו עוגיות חמאת בוטנים עם ביצי חמאת בוטנים, שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), ו חמאת בוטנים קרמל עוגיות חמאה {ברים מיליונר} (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9×13 מחבת מתכת עם רדיד וריסוס עם תרסיס אפייה(או פשוט להשתמש רדיד nonstick). בקערת ערבוב, באמצעות מערבל כף יד, להכות את חמאת בוטנים, חמאה מרוככת וסוכר עד חלקה. ביד, מערבבים את הביצים, מלח ערבוב וניל רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד מעורב.מערבבים צ 'יפס לבן, בוטנים וכוס שוקולד צ' יפס. לחץ בחוזקה לתוך מחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים על המדף המרכזי במשך 23-25 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור ומיד לפזר את Minis של ריס חצוי על החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים יותר שבבי שוקולד (או חתיכות של ריס) לתוך הפערים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
6
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מחבת למחבת גדולה יותר (מחבת צלייה). שים מי קרח במחבת כך שהוא מגיע על חצי הדרך במעלה הצדדים.