חטיפי חמאת בוטנים שוקולד עם רוטב פאדג'חם
גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סירופ תירס, בוטנים קלויים יבשים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו שוקולד חמאת בוטנים פאדג'ברים, בריא תוצרת בית שוקולד חמאת בוטנים פאדג'בראוני ברי חלבון, ו רוטב שוקולד חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור במצב באמצע תנור מחממים לתנור עד 350 ° F. קו 9 אינץ 'מרובע אפייה מחבת עם לסכל, המאפשר 2 אינץ' של לסכל לתלות מעל 2 קצוות מנוגדים של מחבת, לסכל מברשת קלות (למעט overhang) עם שמן.
ממיסים שוקולד עם חמאה, סוכר ומלח בדוד כפול או קערת מתכת גדולה מעל מחבת של מים רותחים בקושי, מקציפים מדי פעם, עד חלקה.
הסר העליון של דוד כפול או קערה מחום לטאטא ביצים וניל, ולאחר מכן מערבבים בוטנים.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה ואופים עד סט וקצוות מנופחים מעט, על 15 דקות.
העברת עוגה במחבת למתלה להתקרר לחלוטין.
מקציפים גבינת שמנת, חמאת בוטנים, ממתקים סוכר, ומלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד בשילוב היטב, על 4 דקות.
Beat שמנת עם וניל בקערה עם מקצף ניקה במהירות בינונית גבוהה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל בעדינות לתוך תערובת חמאת בוטנים עד רק בשילוב.
מורחים תערובת באופן שווה על גבי שכבת שוקולד להקפיא, מחבת מכוסה בנייר כסף, עד המשרד, על 2 שעות.
להביא שמנת, סירופ, סוכר, קקאו, מלח, ושוקולד לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר על חום מתון, ערבוב עד שוקולד נמס. להפחית חום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום. מערבבים וניל עד incorporated. רוטב קר לחמם.
בזהירות להרים עוגה מחבת על ידי אחיזה במקרה. לקצץ 1/4 אינץ ' מן הקצוות של עוגה להשליך, ולאחר מכן לחתוך 8 ברים. לקלף רדיד ומגישים ברים עם רוטב.
רוטב פאדג ' חם יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר לחלוטין, ואז מקורר במיכל אטום או צנצנת. מחממים לפני השימוש. ניתן להקפיא שאריות, עטוף בנפרד בניילון נצמד, עד 4 ימים.