. מתכונים דומים: חטיפי כלבלב II, פינוקי כלבלב זנגביל, ו תבשיל טוט כלבלב.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מצעי עוגיות גריז. בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל מגולגלת, מרגרינה ומים רותחים. להפריש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מגולגלת
מרגרינה
עוגיות
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
תנור
2
מערבבים את קמח התירס, הסוכר, ו bouillon, מערבבים לתוך תערובת שיבולת שועל יחד עם ביצה וחלב עד חלקה. מקפלים בגבינה קרועה. מערבבים בהדרגה את הקמח עד שנוצר בצק נוקשה אך מעשי. ללוש את הבצק לכמה סיבובים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועה
מרק דגים
קמח תירס
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
גלול
ביצה
3
חותכים עם חותך עוגיות בצורת עצם או לחתוך לתוך מלבנים 1x3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
עצם
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
4
מקום פינוקים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב.