קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות48
ציון בריאות4
מגזין

חטיפי כלבלב II

חטיפי כלבלב II
. מתכונים דומים: חטיפי כלבלב II, פינוקי כלבלב זנגביל, ו תבשיל טוט כלבלב.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מצעי עוגיות גריז. בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל מגולגלת, מרגרינה ומים רותחים. להפריש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
מרגרינהמרגרינה
עוגיותעוגיות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
מערבבים את קמח התירס, הסוכר, ו bouillon, מערבבים לתוך תערובת שיבולת שועל יחד עם ביצה וחלב עד חלקה. מקפלים בגבינה קרועה. מערבבים בהדרגה את הקמח עד שנוצר בצק נוקשה אך מעשי. ללוש את הבצק לכמה סיבובים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועהגבינה קרועה
מרק דגיםמרק דגים
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
גלולגלול
ביצהביצה
3
חותכים עם חותך עוגיות בצורת עצם או לחתוך לתוך מלבנים 1x3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
4
מקום פינוקים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מסדין האפייה כדי להתקרר לחלוטין על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה