טאקו ברווז עם צ'יפוטלה סלסה דובדבן וגבינת עז מתפוררת
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טאקו ברווז עם צ'יפוטלה דובדבן Salsan וגבינת עז מתפוררת יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 493 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מארון בישול יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך בזיליקום, טורטיות תירס, כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו קסדיות ברווז עם צ'יפוטלה צ' רי סלסאן וגבינת עיזים, Alouette פירורים גבינת עיזים מיני טאקו Provencal, ו גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציון העור והשומן של שד הברווז עם סכין מנסה לחתוך את כל השומן מבלי לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את אבקת צ 'יפוטלה צ' ילי, כמון ומלח ולשפשף אותו לצד העור של שד הברווז ואז לכסות אותו ולתת לו לשבת במקרר במשך 20 דקות עד מעל הלילה.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים מחבת חסינת תנור על אש בינונית.
4
מניחים את השד ברווז לתוך המחבת, צד העור למטה ולתת לו לבשל עד השומן שניתנו, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים את המחבת לתנור 204° שחומם מראש במשך 8 דקות.
6
הסר והנח את שד הברווז בצד ותן לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
7
מסננים את השומן העודף מן המחבת, מוסיפים את הסלסה, deglaze את המחבת ומבשלים כדי להסיר כל נוזל עודף.להרכיב את טאקו וליהנות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.