חטיפי לימון צ'יפוטלה
אם יש לכם אבקת צ'יפוטלה צ' ילה, ביצים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פעמיים שוקולד דובדבן Chripotle ברים # TripleSBites, תרנגולות מעושנות בטעם לימון וצ'יפוטלה, ו בראוני לימון הטובים ביותר אי פעם או בראוניז לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 אינץ ' מחבת מרובעת.
שלב 2 כוסות קמח, חמאה, 1/2 כוס סוכר ממתקים, ו 1/2 כפית צ 'יפוטלה צ' ילה אבקת במעבד מזון; דופק עד תערובת דומה פירורים גסים. לחץ על התערובת למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד המשרד וזהב.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפחות 20 דקות במחבת.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה קטנה, לטאטא יחד את השימורים ו 1/2 כפית צ 'יפוטלה צ' ילה אבקה; להפיץ על הקרום המקורר. מקציפים ביצים עם מקציף תיל עד קצף. הכה בסוכר, מיץ לימון, ומלח עד שהסוכר מומס. לנפות יחד 1/3 כוס קמח ואבקת אפייה; לטאטא לתוך ביצים עד חלקה.
אופים בתנור שחומם מראש 35 עד 40 דקות נוספות, עד שמרכז תערובת הביצה נקבע. לנפות יחד סוכר 1/3 כוס ממתקים עם 1/2 כפית אבקת צ ' יפוטלה, ומפזרים על חטיפי לימון חמים. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.