חטיפי לימון של פסח
חטיפי לימון של פסח ללא גלוטן, חלב חינם, צמחוני ומספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך סוכר, מיץ לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. נסו בר תות פסח, חטיפי חג הפסח המענגים, ו Ooey דביק חטיפי פקאן לפסח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). בקערה בינונית, מערבבים יחד את השקדים, 3/4 כוס סוכר, 1 ביצה וחלבון ביצה.
מורחים באופן שווה בתחתית צלחת אפייה 9x11 אינץ'.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד העליון יבש.
בקערה בינונית, לטאטא יחד 6 ביצים, 3 כוסות סוכר, עמילן תפוחי אדמה ומיץ לימון עד מעורבב היטב וחלק.
יוצקים את הקרום, וחוזרים לתנור.
אופים במשך 30 דקות, או עד מרכז הסורגים כבר לא נראה נוזלי. להתקרר מעל מתלה חוט, ולחתוך לסורגים בזמן עדיין חם. ציפוי הלימון יהיה עכשיו בתחתית, כך להפוך את המחבת על צלחת כדי להסיר ברים, ולהגיש.