חטיפי עוף וגבינה כחולה
חבילות של עוף וגבינה כחולה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי טימין, לחמניות סהר לארוחת ערב, עוף צלוי מעדנייה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו גבינה כחולה, חמוציות, וחבילות טורקיה, עוף ארבע חבילות גבינה, ו עוף שחור וכחול-משלב גם זיתים שחורים וגם גבינה כחולה יחד עם חזה נטול עצמות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. ב מחבת nonstick 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל ופטריות רכים.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים יין, רוזמרין ותימין; לבשל 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל התאדה.
הסר מהחום. מערבבים עוף וגבינה כחולה.
להפריד את הבצק לתוך 4 מלבנים; לחץ או לגלגל כל אחד לתוך 5 אינץ ' מרובע, הקשה בחוזקה ניקובים לאטום. כפית על תערובת 1/2 כוס עוף על מרכז כל כיכר בצק. להביא את כל 4 פינות הבצק מעל תערובת עוף; צביטה תפרים לאטום.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
אופים 11 עד 14 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.